๐Ÿฅ ๐๐ซ๐ข๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฏ๐ž๐ค ๐จ ๐ก๐จ๐๐ž๐œฬŒ๐ž๐ฆ ๐ง๐จ๐ ๐จ๐ฆ๐ž๐ญ๐ฎ ๐ฏ ๐’ฬŒ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ฅ๐ฃ๐ฎ ๐ณ ๐•๐ƒ๐‚ ๐๐จ๐ฅ๐ณฬŒ ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐›๐จ๐ซ ๐ข๐ง ๐Ž๐’ฬŒ ๐‘๐ฎ๐๐จ๐ฅ๐Ÿ๐š ๐Œ๐š๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐š ๐’ฬŒ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ฅ๐ฃ!

โšฝ๏ธ Nogometni inลกtruktor Jani Sajko je v domaฤem ล entilju predstavil hodeฤi nogomet kot novost, ki je namenjen obema spoloma in praktiฤno vsem generacijam.

๐Ÿ‘‰ Zelo veseli so bili nove aktivnosti v Varstveno delovnem centru Polลพ Maribor, enota ล entilj, kjer so osebam s posebnimi potrebami pripravili sreฤanje z uฤenkami in uฤenci Oล  Rudolfa Maistra ล entilj. Hvala vsem skupaj, da ste nas tako toplo sprejeli v ล entilju in obljubimo, da se v kratkem ponovno sreฤamo!

Vabljeni k ogledu prispevka, kjer boste lahko videli pestro in veselo dogajanje v druลพbi nogometne ลพoge. Predstavljene pa bodu tudi osnovne znaฤilnosti hodeฤega nogometa, ki ga v svetu poimenujejo Walking football. ๐„๐” ๐๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐ค๐ญ: ๐„๐ซ๐š๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ฌ+ ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ “๐†๐ซ๐š๐ฌ๐ฌ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ฌ ๐‚๐’๐‘”Aktivnost hodeฤega nogometa je pomembna tudi zaradi razvoja v sklopu druลพbene odgovornosti in izvajanja EU projekta Erasmus + na podroฤju ลกporta, kjer skupaj s partnerji iz ล panije, Poljske in Portugalske izvajamo tovrstne aktivnosti, da nogomet pribliลพamo vsem, ki si ga ลพelijo igrati.

๐•๐ž๐œฬŒ ๐จ ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐ค๐ญ๐ฎ:https://pilkaopolska.pl/projekt/

๐„๐ซ๐š๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ฌ+ ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ “๐†๐ซ๐š๐ฌ๐ฌ๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ฌ ๐‚๐’๐‘” – ๐๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ๐ฃ๐ข:Erasmus+ I ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธFederaciรณn Navarra De Fรบtbol I ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡นA.F. Porto I ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑOpolski Zwiฤ…zek Piล‚ki Noลผnej I Medobฤinska nogometna zveza Maribor#VzgajamoPovezujemoNavdihujemo#HodeฤiNogomet#WalkingFootball#CorporateSocialResponsibility