GLASOVANJE ZA NAJ GOL JESENI 2023 – DRUGI DEL

Za nami je 12 krogov jesenskega dela v 1. Ligi MNZ Maribor. Tokrat vam bomo predstavili drugih šest golov, ki ste jih izbrali v tedenskih glasovanjih.

Od sedaj naprej bomo pri najpomembnejših glasovanjih zraven vaših glasov upoštevali tudi 4-člansko trenersko komisijo MNZ Maribor, ki jo sestavljajo: Danijel Širec, Miha Čuček, Borut Vrhnjak in Jani Ivan Sajko.

Zmagovalec bo znan po skupnem rezultatu vašega glasovanja in glasovanja strokovne trenerske komisije s strani MNZ Maribor v razmerju 50 : 50, da pridobimo najbolj pravičen rezultat.

Vsak gol bo po glasovanju na podlagi pridobljenih odstotkov pridobil število točk s strani glasovalcev in s strani strokovne komisije (gol z največ zbranimi glasovi pridobi 6 točk, z najmanj pa 1 točko). V primeru izenačenega števila po seštevku, ima večjo težo glas strokovne komisije trenerjev MNZ Maribor.

V drugem glasovanju nadaljujemo z drugimi šestimi, na koncu pa se dva zmagovalna gola pomerita med seboj in izglasujemo zmagovalca Naj gola jesen 2023. Zmagovalec Naj gola jeseni se bo potegoval tudi za Naj gol sezone 2023/24, kjer se bo pomeril z Naj golom pomladi 2024!

Glasovanje in celoten proces produkcije vrhuncev so nam omogočili naši partnerji iz medijske hiše Večer, Golgeter Shop, specializirana trgovina za nogometaše, podjetja Lopis, katero je specializirano za izobraževanja in Medobčinska nogometna zveza Maribor.

Glasovanje traja do konec petka, 15. 12. 2023, do 23.59!

Anketa se je že zaključila

Kateri je po vašem mnenju najlepši gol jeseni 2023 - 2.del? Glasovanje bo trajalo do konca petka, 15. 12. 2023.
431 Glasovi
Glasuj