Dan nogometa

DAN NOGOMETA MNZ MARIBOR 2020
! SOBOTA, 26.9.2020 !

Dan nogometa MNZ Maribor je dogodek, katerega osnovni namen je otrokom preko medsebojnega druženja, zabave in veselja pričarati nepozabne spomine. Na dogodku sodeluje več kot 500 otrok starejših od pet let, vsak udeleženec pa prejme darilo, katero lahko v prihodnje uporablja pri ukvarjanju s športom. Dan nogometa je pomemben iz večih vidikov ukvarjanja otrok s športom in na Medobčinski zvezi Maribor si močno prizadevamo za organizacijo tovrstnih otrokom prijaznih športnih aktivnosti.

1. Dan nogometa MNZ Maribor

Prireditev za najmlajše nogometaše pod imenom »Dan nogometa MNZM 2019«, v katerem so sodelovale vse ekipe v selekcijah U7 in U9 in s katerimi klubi nastopajo v tekmovanjih MNZ Maribor, se je v soboto, 18. maja, v Športnem parku Tabor odvijala v sklopu Športne pomladi. Oglejte si videoutrinke.

Vabilo na 1. Dan nogometa MNZ Maribor

Za klube, ki sodelujejo v tekmovanjih U7 in U9 pod okriljem MNZ Maribor bo organiziran Dan nogometa, v soboto, 18. 5. 2019 v športnem parku Tabor Maribor (naravna in umetna trava). • Zbor za ekipe U9 je ob 8:15.• Zbor za ekipe U7 je ob 12:15. Obe starostni skupini bosta odigrali turnir (razporedi objavljeni na…