NAPOVED 18. KROGA V 1. LIGI MNZ MARIBOR

Pred nami je nov konec tedna, ki bo zelo zanimiv, saj se je v prejšnjem krogu situacija na vrhu zelo zaostrila. Zmaga Marjete v gosteh je povečala možnosti za spremembe tudi na samem vrhu lestvice. Danes bo na tekmi v Mariboru srečanje Tabora in Radelj, jutri pa imamo v Rušah izjemno zanimivo tekmo med Pohorjem in ekipo ROHO, v Črni pri ekipi Pece gostuje ekipa Rošnja-Loka, Jurovski dol bo gostil Pesničane in v Limbuš prihajajo malce zaskrbljeni Staršani, ki pa imajo še vedno štiri točke prednosti pred Marjeto. Tekma v Limbušu bo predvajana na You Tube kanalu MNZ Maribor. V nedeljskem terminu pa bo zadnja tekma tega kroga med Marjeto in Malečnikom. Zadnjih pet napetih krogov se lahko sedaj tudi uradno začne!

Petek, 26. 4. 2024, ob 19.00; NK Novogradnje Maribor Tabor – NK Radlje

Petkovo srečanje na Taboru bo za obe ekipi zelo pomembno. Domačini so dokazali, da lahko spet zbirajo točke z dobrimi igrami. V zadnjih sekundah tekme v Rogozi so imeli razlog za slavje, saj je bila točka pri okrepljeni in ambiciozni ekipi ROHO, zelo dober rezultat. Gostje iz Radelj imajo še vedno iste rezultatske probleme, ki jih bo zelo težko nadoknadit do konca sezone. Zagotovo še niso vrgli puške v koruzo in bodo dali svoj maksimum na tekmi s favorizirano ekipo Novogradenj Maribor Tabor. Domačini pa morajo biti zelo previdni, saj so Radeljčani spomladi že dokazali na tekmi s Pesnico, da znajo biti zelo nepredvidljiv tekmec.

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si

Sobota, 27. 4. 2024, ob 17.00; NK Pohorje – NŠ ROHO

V Rušah bo ena izmed najbolj napetih tekem, saj sta obe ekipi zelo motivirani v borbi za najboljša mesta v 1. Ligi MNZ Maribor. Domačini so imeli na tekmi v Malečniku razlog za veselje in lahko gredo spet sproščeno v tekmo z ekipo ROHO, ki pa je zapravila zmago v izdihljajih tekme s Taborom. Tekme se igrajo do sodnikovega zaključka tekme in verjamemo, da je bilo kar nekaj slabe volje pri ekipi iz Rogoze. Kljub vsemu je bilo potrebno tekmo prespati in se osredotočiti na težkega nasprotnika iz Ruš, ki diha svojim tokratnim tekmecem za vrat. Z zmago pa bi si priborili tretje mesto. Tekma bo dinamična in zelo borbena, saj imata obe trenerja v svojih ekipah številne ostrostrelce, ki znajo s svojimi mojstrovinami odločiti tekme. V tekmi se težko odločimo za vlogo favorita in jo tokrat prepuščamo vam!

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si

Sobota, 27. 4. 2024, ob 17.00; NK Peca – NK Rošnja-Loka

Črnjani suvereno nadaljujejo svojo zmagovalno pot in lahko pričakujejo sobotno tekmo, kjer bodo gostili ekipo Rošnje-Loke, ki pa ima izjemno velike probleme v prvoligaški družbi. Kljub vsem naporom igralcev in vodstva ter številnih privržencev, še niso prišli v serijo, ki bi jih vsaj malce razbremenila ekipo in ozračje. Lahko pa pripravijo prijetno presenečenje z zmago v Črni in naredijo senzacijo, ki bi tudi v drugem delu lestvice poskrbela za napetost. Domačini so jasni favoriti, ki bodo hoteli nadgraditi obstoječo situacijo z zmago. Premagali so tudi Radlje na koroškem derbiju, kjer pa so pričakovali lažjo pot do treh točk. Odlično stanje na lestvici lahko z zmago še nadgradijo in se konkretno vključijo v borbo ta najboljše tri ekipe.

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si

Sobota, 27. 4. 2024, ob 17.00; NK Jurovski dol – NK Tehnotim Pesnica

V derbiju v Slovenskih goricah bo napeto kot ni bilo že dolgo! V prejšnjem krogu so domačini v gosteh premagali ekipo Rošnje-Loke in so varno v zlati sredini lestvice. Pesničani pa so bili presenetljivo visoko poraženi na domačem igrišču in zagotovo niso dobro spali v tem tednu. Oboji so se lahko v miru pripravljali na tekmo, saj pljujejo v varnih vodah in zagotovo bo tekma s posebnim nabojem, ker se gre za borbo direktnih konkurentov. Favoriti so zagotovo domačini, ki doma tradicionalno radi premagujejo vse konkurente. Pričakujemo lahko odlično tekmo, ki bo pripeljala tudi številne nogometne navdušence v Jurovski dol.

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si

Sobota, 27. 4. 2024, ob 17.00; Marles hiše – NK Maripol Starše

V Limbušu bo tokrat pravi nogometni praznik, saj po zmagi domače ekipe v Pesnici prihaja v goste prvo uvrščene ekipa iz Starš, ki pa nujno potrebuje zmago. Gostje se zavedajo, da v boju za naslov štejejo samo zmage, saj so konkurenti stopili po gasu. Domačini so se odlepili od kritičnega dela lestvice in hočejo nadgraditi zmago, ki bi jih popeljala še više v smeri zlate sredine. Gostje so izraziti favoriti in prav zanimivo bo videti, kdaj bodo uspeli streti odpor domačinov, ki pa se zavedajo, da so protinapadi in domača publika razlog za optimizem. Tekmo si boste lahko v živo pogledali na You Tube kanali MNZ Maribor.

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si

Nedelja, 28. 4. 2024, ob 17.00 ŠD Marjeta – NK Malečnik Asfalterstvo Brus

Ekipa Marjete je doživela veliko zmagoslavje v sosednjih Staršah in se približala svojim konkurentom iz Starš na samo štiri točke. Domačini se zavedajo trenutne situacije in sedaj bo potrebno uspešne igre nadaljevati. Tokrat jim v goste prihaja Malečnik, ki pa je bil poražen na domačen terenu in nujno potrebuje točke v kolikor želi obdržati prvoligaški status. Favoriti srečanja so domačini, ki bodo pred prazniki želeli še bolj zagreniti življenje ekipi Starš. Gostje iz Malečnika pa bodo na drugi strani s pametno igro želeli onemogočiti učinkovit napadalce Marjete. V primeru podcenjevanja domačinov, so možni vsi trije možni končni rezultati.

Oglejte si vrhunce tekme v živo na povezavi: Sport.Video – mnzmaribor.si