Dobrodošli na prenovljeni spletni strani MNZ Maribor

V času virusa COVID-19 na MNZ Maribor nismo spali. Zavihali smo rokave in za nogometaše, trenerje, klube in ostale ljubitelje nogometa prenovili našo spletno stran, ki omogoča informiranje in spremljanje novic iz dogajanja MNZ Maribor na prijazen, sodobno-digitalen način.

Na moderno zasnovani spletni strani boste našli vse že obstoječe vsebine, katerim se bo pridružil še pestrejši nabor tekstovnega in video materiala; med drugim boste preko nje lahko spremljali prenose tekem v živo. Nova spletna stran hkrati ponuja bogat arhivski nabor, ki se bo sproti dopolnjeval in posodabljal.

Tako bo odslej v sodobnejšem pridihu mogoče spremljati prvenstvene lestvice, rezultate obračunov ter vse pomembne novice, vezane na dogajanje v naši MNZ. Dodatno smo nanjo preselili tudi priljubljen “FUZBAL KORNER” ter napovednike in povzetke ligaških kol, ki se vračajo z novo sezono.

Dejan Germič, predsednik MNZ Maribor, ob spremembi pravi:”V MNZ Maribor ne bežimo od odgovornosti do naših članov in članic. Ravno s tem zavedanjem smo se podali v prenovo spletne strani, saj želimo z rednim in aktualnim informiranjem ter komuniciranjem z javnostjo obveščati naše članice in člane o dogajanju v naši MNZ. Verjamem, da bomo s tem naredili pomemben korak naprej pri povečanju priljubljenosti amaterskega nogometa na področju mariborske in koroške regije.”

Ob brskanju po prenovljeni spletni strani vam želimo obilo užitkov in vas obenem vabimo, da nas spremljate na naših socialnih omrežjih, tj. kanalu Facebook in Youtube.