PREKINITEV TEKMOVANJ MNZ MARIBOR V TL 2020/21

V skladu z vladnim odlokom o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti se z današnjim dnem do nadaljnjega prekinjajo vsa tekmovanja MNZ Maribor. Odločitev je bila sprejeta na podlagi slabšanja epidemiološke slike v Sloveniji zaradi širjenja virusa COVID-19.

Dejan Germič, predsednik MNZ Maribor, ob tem pravi: “Žal je potrebno pred nam največje veselje “igranje nogometa” postaviti zdrav razum, odgovornost do vseh in predvsem skrb za zdravje. Bodimo odgovorni, enotni in s skupnimi močni poskrbimo, da se virusu uspešno zoperstavimo in ga premagamo. S tem bomo zadeve normalizirali do mere, da se bomo lahko ponovno varno vrnili k igranju in uživanju ob nogometu. Ostanite zdravi in pazite nase!”.

Za podrobnejše informacije se lahko igralci obrnejo na klube, za katere nastopajo. O novih ligaških razporedih in začetkih tekmovanj bomo javnost pravočasno obvestili.

Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti je sicer dostopen na https://www.gov.si/…/2020-10-20-zacasne-omejitve-pri…/.

#ŽivimoNogomet#NaTekmahPišemoZgodbe#NaIgriščuDosegamoSanje

Maja Šturm