Podpis poslovnega sodelovanja med HABECO promocijska darila (H.B.C. d.o.o.) in MNZ Maribor v Hotelu Habakuk

HABECO promocijska darila (H.B.C. d.o.o.) in Medobčinska nogometna zveza Maribor sta danes v Hotelu Habakuk podpisala poslovno sodelovanje na področju promocijskih daril in materialov. Branko Horvat, direktor podjetja H.B.C. d.o.o. in Dejan Germič, predsednik MNZ Maribor sta na podlagi skupnih interesov s svojima ekipama našla razloge za sodelovanje.

Foto: Matija Brodnjak

Dejan Germič, predsednik MNZ Maribor in Branko Horvat, direktor podjetja H.B.C d.o.o., ki ga v Sloveniji in v tujini poznamo pod blagovno znamko HABECO promocijska darila.

Pestro paleto promocijskih daril in materiala lahko najdete na spletni strani: www.habeco.si ali najdete kakšno izvirno idejo na: https://www.facebook.com/habeco.si

Ključna področja bogatega prodajnega programa obsegajo: promocijski tekstil za vse letne čase, delovna oblačila, torbe za potovanja, šport in rekreacija, pisarna in pisala, nega in dobro počutje, majhna darila in orodje, darila za otroke, novoletna darila,…

www.habeco.si

Habeco promocijska darila – delovni čas in kontakt

Podjetje H.B.C. d.o.o. se že od leta 1991 let ukvarja s prodajo in dodelavo promocijskih daril in poslovnih daril. V vsem tem času so pridobili izkušnje, ki jih s pridom uporabljajo v oblikovanju ponudbe, svetovanju strankam in v izdelavi promocijskih artiklov. Pri njih najdete popolno ponudbo od grafičnega oblikovanja, kvalitetnih promocijskih daril, do dodelave blaga s tiskom, laserskim graviranjem ali vezenjem, skratka vse na enem mestu.

Podjetje H.B.C. d.o.o. je že od leta 2007 uraden distributer ROLY majic in ostalega promocijskega tekstila za Slovenijo. Zaloga v mariborskem skladišču jim omogoča hitro dostavo tudi večjih količin.

Že od leta 2003 so uraden distributer blagovnih znamk ATLANTIS in TARGET za slovensko tržišče. Pokrivala tega italijanskega proizvajalca so kvaliteten vrh med promocijskimi pokrivali.

Ob koncu leta 2015, je podjetje H.B.C. d.o.o.postalo uraden distributer za REGATTA PROFESSIONAL na področju Slovenije. Regatta Professional je angleška blagovna znamka, ki je sinonim za kvaliteten promocijski in delovni tekstil. Odlikujejo jo kvalitetni materiali, prefinjena izdelava in zasnova, moderne barve in oblike, vse to za korektno ceno. 

Ob tem pa so distrubuter za celo paleto vodilnih svetovnih znamk promo tekstila in daril. Njihova ponudba temelji na treh osnovnih temeljih: KAKOVOST, PROFESIONALNOST, DOBRA CENA. 

Sodelujejo s kupci in dobavitelji iz celega sveta, vselej v interesu zagotoviti najboljše, za najbolj ugodno ceno. 

Delovni čas:
veleprodaja: od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00
Sedež podjetja:
H.B.C. d.o.o.,
Kavčičeva ulica 4,
2000 Maribor – Slovenija

V podjetju so dosegljivi na naslednjih telefonskih številkah: 02/46 05 660 in 02/46 05 665

in preko e-naslova: info@habeco.si