V NOVO SEZONO 1. ČLANSKE LIGE Z MOBILNO APLIKACIJO SPORT.VIDEO

V prihajajoči sezoni bomo vrhunce in najzanimivejše trenutke nogometnih obračunov 1. članske lige v objektiv ujeli s pomočjo mobilne aplikacije Sport.Video, predvajali pa jih bomo na naši spletni strani. Ob zadetkih in zmagah nam ljubega moštva se bomo odslej lahko veselili iz udobja domačega naslanjača in si jih pogledali znova in znova. Na igrišču bomo pisali zgodbe, dosegali sanje, s pomočjo aplikacije pa trenutke naredili nepozabne. Skupaj bomo ustvarjali spomine!

V MNZ Maribor, ki je druga največja medobčinska nogometna zveza v Sloveniji, si s tem želimo ustvariti digitalen arhiv zadetkov, katere bodo moštva pod našim okriljem dosegala. Preko projekta želimo nadgraditi sodelovanje z navijači ter gospodarskimi partnerji klubov in zveze, katerih produkte in storitve bomo promovirali preko novih zmožnosti. Dolgoročen cilj projekta predstavlja vključitev ostalih lig MNZ Maribor v proces beleženja najzanimivejših nogometnih trenutkov.

Pilotni projekt sodelovanja predstavlja pomemben korak v ustvarjanju lastnih video vsebin in uporabe naprednih digitalnih tehnologij, ki bodo sila koristne tudi v nepredvidljivem obdobju soočanja s Covid-19.

Več informacij o aplikaciji Sport.Video je na voljo na njihovi Facebook (https://www.facebook.com/SportVideoSlovenia/) ali uradni spletni strani (https://sport.video/blog/2018/11/20/welcome-sportvideo-platform/?fbclid=IwAR1fBmXJRDSw0vF87kBhUBIvsHucCnGUbeT3ApEAJDvEuEqvkb0ZvU5vFis).

Maja Šturm