🥁 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐩𝐞𝐯𝐞𝐤 𝐨 𝐡𝐨𝐝𝐞𝐜̌𝐞𝐦 𝐧𝐨𝐠𝐨𝐦𝐞𝐭𝐮 𝐯 𝐒̌𝐞𝐧𝐭𝐢𝐥𝐣𝐮 𝐳 𝐕𝐃𝐂 𝐏𝐨𝐥𝐳̌ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐛𝐨𝐫 𝐢𝐧 𝐎𝐒̌ 𝐑𝐮𝐝𝐨𝐥𝐟𝐚 𝐌𝐚𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐒̌𝐞𝐧𝐭𝐢𝐥𝐣!

⚽️ Nogometni inštruktor Jani Sajko je v domačem Šentilju predstavil hodeči nogomet kot novost, ki je namenjen obema spoloma in praktično vsem generacijam.

👉 Zelo veseli so bili nove aktivnosti v Varstveno delovnem centru Polž Maribor, enota Šentilj, kjer so osebam s posebnimi potrebami pripravili srečanje z učenkami in učenci OŠ Rudolfa Maistra Šentilj. Hvala vsem skupaj, da ste nas tako toplo sprejeli v Šentilju in obljubimo, da se v kratkem ponovno srečamo!

Vabljeni k ogledu prispevka, kjer boste lahko videli pestro in veselo dogajanje v družbi nogometne žoge. Predstavljene pa bodu tudi osnovne značilnosti hodečega nogometa, ki ga v svetu poimenujejo Walking football. 𝐄𝐔 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭: 𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬+ 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 “𝐆𝐫𝐚𝐬𝐬𝐫𝐨𝐨𝐭𝐬 𝐂𝐒𝐑”Aktivnost hodečega nogometa je pomembna tudi zaradi razvoja v sklopu družbene odgovornosti in izvajanja EU projekta Erasmus + na področju športa, kjer skupaj s partnerji iz Španije, Poljske in Portugalske izvajamo tovrstne aktivnosti, da nogomet približamo vsem, ki si ga želijo igrati.

𝐕𝐞𝐜̌ 𝐨 🇪🇺 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐮:https://pilkaopolska.pl/projekt/

𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬+ 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 “𝐆𝐫𝐚𝐬𝐬𝐫𝐨𝐨𝐭𝐬 𝐂𝐒𝐑” – 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐣𝐢:Erasmus+ I 🇪🇸Federación Navarra De Fútbol I 🇵🇹A.F. Porto I 🇵🇱Opolski Związek Piłki Nożnej I Medobčinska nogometna zveza Maribor#VzgajamoPovezujemoNavdihujemo#HodečiNogomet#WalkingFootball#CorporateSocialResponsibility